Nyt otamme selvää uudenlaisesta työmarkkinasta

Suomessa on tätä nykyä aviolta 200 000 itsensätyöllistäjää.  No, keitä he ovat? He ovat yksinyrittäjiä, kevytyrittäjiä, freelancereita tai esimerkiksi osuuskuntien kautta työskenteleviä.

Itsensätyöllistäjät ovat osa työelämän muutosta. Me Flying Officessa otamme nyt selvää, minkälainen asema itsensä työllistävillä asiantuntijoilla on suomalaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Työskentelevätkö he vakituisten työntekijöiden rinnalla osana työyhteisöä vai irrallisena apujoukkona?

Odotan, että pop up -projektimme selventää kuvaa siitä minkälaiset yritykset kulkevat etujoukoissa ja miten asiantuntijoita arvostetaan? Onko kyse vain kustannuksista vai verkostomaisesta työnteon mallista? Vai jostain ihan muusta?

Mitä sinä ajattelet? Rekrytoitko työssäsi asiantuntijoita joukkoosi tai oletko HR:ssä näköalapaikalla?  Vastaa kyselyymme, se vie aikaa vain 3-5 minuuttia. Projektin tulokset tulevat olemaan kaikkien asiasta kiinnostuneiden käytössä.

Vastaa kyselyyn ja kurkista samalla tähän vahvistuvaan työelämän trendiin! Kyselyn lopussa voit halutessasi ilmoittautua asiantuntijaksi teemahaastatteluun. Pureudumme haastateluissa mm. siihen, mitä muutospaineita tästä trendistä seuraa organisaatioille.

Lisätietoja: Virva Suikkanen, p. 050 368 8757 ja Virva Ohtonen, p. 050 551 2196, info@flyingoffice.fi

Erityiskiitos Feelbackille, joka on mahdollistanut kyselyn toteutuksen www.feelback.fi.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s